Review n°2 Egy up és egy down – L’Oreal újdonságok

Mint ahogy már Joy Napos bejegyzésemben láthattátok beszereztem pár új kollekciós L’Oreal terméket. Mivel azóta már volt időm tesztelgetni is őket, így íme egy kis beszámoló nektek.

Egy up és egy down - L’Oreal újdonságokA Wake Up and Glow termékcsalád kifejezetten a nyári friss smink érzését célozza meg számos highlighterrel és könnyed formulákkal. A családban van highlighter csepp, bronzosító, pirosító, highlighter paletta és BB krém is. Ebből a felhozatalból a Paletta és a BB krém keltett bennem érdeklődést, így féláron le is csaptam rájuk.

Bonjour Nudista BB krém – light

Alapvetően alapozók és BB krémek terén szeretem a legalább közepes fedést, így nyáron is hajlamos vagyok egy erősebb fedésű terméket viselni. Korábban már sikerült találnom egy viszonylag jó BB krémet (A pupától) viszont ez eléggé kifogyóban van, így szerettem volna újabb próbákat tenni a színezett hidratálók terén, így ez is megerősítette a választásomat.

Maga a termék tubusos formában érkezik, vékony csőrrel a végén amit első körben nem is tudtam értelmezni, hogy miért is van rá szükség. Az állaga viszonylag sűrű, mint egy alapozóé, a fedése pedig közepesnél is enyhébb.

A krém nem ígéri, hogy mattit így nem is tesz így, ellenben viszonylag ragacsos felületet biztosít hogy könnyen beletapadjon a púder. Elég nehezen sikerült eldolgoznom, se kézzel se szivaccsal se sehogy se akart működni. Végül ecsettel finom körkörös mozdulatokkal sikerült eldolgozni (vagy teljes mértékben leszedni -erre nem jöttem rá) de szinte semmilyen fedése sem lett a végén.

Akkor kezdtem el érezni, hogy valami nem stimmel. Maga a fényvédőm is – mert hogy az nincs benne így még azt is külön fel kell kenni – tartalmaz alkohol denat. -ot, így azt hittem az a ludas. De nem. Délután kipróbáltam önmagában is, el nem tudom mondani hogy mennyire csípet. Akkor jutott eszembe, hogy meg kéne nézni az összetevőket: A harmadik helyen szerepelt az alkohol denat. ami számomra egy kifejezetten iritatív összetevő. Rettenetesen csípi és szárítja a bőrömet, így megfejtettem azt is, hogy miért volt ez a rossz érzés délelőtt.

Maga az illata nekem nem zavaró, kicsit gyümölcsös, de aki esetleg a parfümökre érzékeny, nem biztos ajánlanám kísérletezésre.

Púderrel és fixáló spray-vel egészen tűrhető a tartóssága, de teljesen egyedül nem tudom milyen teljesítményt nyújtott volna, mert annyira fényes volt a finish-e mintha valamilyen zsíros krémet kentem volna az arcomra.

Valószínűleg ez a termék nem hogy újra vevős de elhasználós sem lesz.

Fogyasztói ára: 3490 Ft.

Bonjour Nudista BB krém

La Vie En Glow highlighter paletta – cool glow 002

Mostanában nagyon rákattantam a highlighterekre, így sikerült különféle textúrákat és árnyalatokat összeszednem, kisebb nagyobb mellényúlásokkal. Ez a paletta viszont egy igazán hideg tónusú, finom és lágy paletta.

A csomagolása nagyon kis csinos fémes műanyag, könnyen kezelhető nem túl nagy termékről van szó. A színek sem túl nagyok benne, viszont eredeti árához képest azért egy kicsit kevésnek érzem, de féláron tűrhető.

La Vie En Glow highlighter paletta – cool glow 002

La Vie En Glow highlighter paletta – cool glow 002

Nagyon könnyen lehet vele dolgozni, mivel iszonyat erős a pigmentáltsága, szinte azonnal egy kis hozzáérintéssel is rengeteget vesz fel az ecset és nagyon szépen tapad púderes felületre is, így kicsit, de tényleg nagyon minimálisan krémes érzete van, valószínűleg ez a hozzáadott kókuszolajtól. A fényei intenzívek, mindegyiknek inkább hideg árnyalata van. Található benne egy kékes, egy arany, egy rózsás és egy bronzos árnyalat. Mindegyik kifejezetten világos, így ugyan az ajánlással ellentétben szerintem ezeket nem lehet se pirosítónak se bronzosítónak használni… esetleg csak egy nagyon kis világos bőrű Elle Fanningnek.

Erről a termékről egyszerűen nem tudok rosszat mondani, visszamenőleges ez az egyik legjobb highligther amit eddig próbáltam. Az ára kicsit húzós szerintem, de nem fog elfogyni egyhamar.

Ajánlott fogyasztói ára: 4599 Ft

Ti próbáltatok valamit már az új kollekcióból?

Soure:spoonandbrush